Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Kαλο Πασχα..


..και καλη Ανασταση στις ψυχες ολων μας..

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Σεσμος!?

Μολις με ξυπνησε..σεισμος!
Μετα το πρωτο και δευτερο σοκ, κατεβηκα κατω, βγηκα εξω,αλλα καμια ενδειξη πανικου, κανενας γειτονας εξω απο το σπιτι του..Να το ονειρευτηκα αποκλειεται εστω και αν κοιμηθηκα στις 8 το πρωι.
Ξαναμπαινω μεσα, αναβω την τηλεοραση, αλλαζω καναλια, τιποτα.
Η Μελετη να μιλαει για τους τυπους που υποδυθηκαν τον Χριστο και κατασταφηκαν..Ο Αρναουτογλου τα δικα του με το τηλεφωνο που οσο και αν τον κραζει ο Λαζοπουλος επιμενει, η Μαριετα αστα να πανε..Τα τοπικα καναλια οπως παντα στην κοσμαρα τους.
Βαζω ραδιοφωνο "αγαπη δεν μου δωσε κανεις, ακομα ελπιζω" να μου λει η Βανδη..
Λες να εγινε σεισμος μονο στο σπιτι μου?
Και το κυριοτερο, κανεις δεν με πηρε τηλεφωνο...Εν εσσιει κανενας την εννοια μου??
Θυμαμαι τον σεισμο που εγινε στην Αθηνα το 99. Μολις ειχα μετακομισει, δεν ηξερα κανεναν στην πολυκατοικια, τα τηλεφωνα δεν λειτουργουσαν , εβλεπα ανθρωπους να παιρνουν κουβερτες και να φευγουν και εγω εκατσα στην ακρη του δρομου και δεν ηξερα τι να κανω..

Παιρνω τηλεφωνο την Ξανθοψειρα.

Μοi: Ελα τι κανεις?Ενιωσες τον σεισμο?

Ξανθοψειρα: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γι αυτον εφακαν η πορτα...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Ηταν δυνατος και ηταν δεξια-αριστερα αλλα δεν κρατησε πολυ

-Μοι........

-Ξανθοψειρα : Εσενα ποιος σου το ειπε?

-Μοι: Κορη μα παεις καλα? Εν εκαταλαβες οτι ηταν σεισμος αλλα ξερεις αν ηταν δεξια-αριστερα η πανω -κατω?

Ξανθοψειρα: οϊ ειμαι σιγουρη,ηταν δεξια -αριστερα..

Κλεινω το τηλεφωνο και παιρνω την mother μου
Μother: φοβη8ηκες απο τον σεισμο?

Μοι: οχι καλα ειμαι.Εσεις ειστε καλα? τον αισθανθηκατε?

Mother: Oχι.Ειμαστε Λευκωσια και εδω δεν εγινε τιποτα..Απλα το συζηταει εδω ο κοσμος

Μoi: Tωρα εξηγειται γιατι κανενα καναλι δεν αναφερε τιποτα...ΣτηνΠαφο εγινε ο σεισμος, οχι στην Λευκωσια...Ακομα και στον σεισμο διακρισεις...

Πηγε 12 και ραδιοφωνικος σταθμος μολις αναφερε οτι σεισμικη δονηση αναστατωσε τους κατοικους της Παφου(ναι αναστατωθηκα) αλλα δεν σημειωθηκε καμια σεισμικη δονηση στο σεισμολογικο ινστιτουτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η αστυνομια διερευνα το φαινομενο.
Δηλαδη τι εγινε...?? Αν δεν ηταν σεισμος τι σκατα ηταν?Δεν παει καλα!
Τωρα φοβαμαι πιο πολυ και μου κοπηκε και ο υπνος...

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Γυρισα..

Βack to reality...Eιναι ωραια να ξεγευγεις..Να την κανεις απο ολους και ολα..Μονη με τις σκεψεις σου...Ενα δωρακι απο μενα για μενα. Gια τα γενεθλια μου..
Ειχα τα γενεθλια μου πριν μια βδομαδα..Και τα γιορτασα με την κολλητη μου που ηρθε απο την Κρητη για μια μερα μονο, να μου ευχηθει, να το καψουμε και να χορεψουμε μεχρι να πονεσουν τα ποδια μας..Και πονεσανε...αλλα το ευχαριστηθηκαμε!
Ανοδος!!Τσαλικης-Κελεκιδου...Η Κελεκιδου εχει γενεθλια την ιδια μερα με μενα και ηταν σε τρελα κεφια...10 Απριλιου...Γιορταζε και ο Παναθηναικος.100 χρονια πορειας...Και το γιορτασαμε ολοι εκει...
Να με χαιρονται!! Αυτοι που μπορουν..οσο μπορουν...
Δεν εσβησα κερακια, αλλα μου τραγουδησανε το happy birthday και περασα super!
H Αθηνα μου παει...Δεν με ενοχλει το καυσαεριο, δεν μου την σπαει το κυκλοφοριακο...Και δεν βλεπω την τσιμεντουπολη για την οποια παραπονιουνται πολλοι...Εμενα η Αθηνα με "στελνει" αλλου... Σε ρομαντικες βολτες στην Πλακα, στην Νεα Μακρη, σε παιγνιδια στην Λιμνη της Βουλιαγμενης, σε στρογγυλα κιτρινα παραθυρα..

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Μαυρη καττα..

Ο Αντωνης εσσιει την φημη οτι εν κακαουσκια..Εχει και την χαρη!!!Μαυρη καττα.Σε οσες εταιρειες εδουλεψε εκλεισαν ...Οποτε δουλευει κατι συμβαινει.Τζαι οπως εν λογικο κανενας εν θελει να δουλευει μαζι του.
Απο χτες και για 6 μηνες 8α δουλευω εγω μαζι του τζαι εχω να τραβησω πολλα...

Χτες ηταν η πρωτη μερα...

Επεσε το ρευμα,οι γεννητριες υπολειτουργουσαν , εξατημασαν μας ουλλοι , ενας τοιχος εβρεθηκε φατσιμενος, ηρτε σημα για κακοκαιρια (αλλα ο ηλιος ηταν τζιπανω), οσους ειδοποιησαμε εγελουσαν ,ειδοποιησαν τον διευθυντη μας οτι εν τους ειδοποιησαμε οτι εν να κοπει το ρευμα ,η αδεια που ζητησα δεν εγκριθηκε τζαι το αποκορυφωμα ηρτε το payslip μου τζαι ο μισθος μου ηταν μειωμενος τζαι οταν παραπονεθηκα στον διευθυντη μου, μου ειπε οτι απο τωρα και στο εξης θα πληρωνομαστε βαση υψους^$&&%^*^%*#$%$ αρα εν τζαι πολλα μου!!!!