Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Ο τζαμαϊκανός ψαράς τζαι ο αμερικάνος επιχειρηματίας

Ειναι copy paste απο το blog του Χαροντα(αρεσε μου πολλα τζαι ηθελα το τζαι στο δικο μου blog)





Μια φορά ήταν ένας μικρο-επιχειρηματίας που την Αμερική τζαι επίε ταξίδι για διακοπές στη Τζαμάικα. Όπως επερπάταν πας τη παραλία είδεν ένα ψαρά που εκάθετουν δίπλα που τη βάρκα του τζαι εξιψάριζε τα δίχτυα του. Πηαίννει τζαι λαλεί του:

"Πόση ώρα σου πήρε να πιάεις τούτα τα ψάρκα;"

"Καμμιάν ώρα" απαντά του ο ψαράς.

"Καλά γιατί εν έμεινες να ψαρέψεις τζι'άλλο για να πιάσεις παραπάνω ψάρκα;"

"Τόσα χρειαζούμαστε για να φάμε εγώ τζαι η οικογένεια μου", απαντά του ο ψαράς.

"Τζαι τον υπόλοιπο σου χρόνο πώς το περνάς;" ρωτά με απορία ο τουρίστας.

"Περνώ αρκετό χρόνο με τα μωρά μου, μετά βρίσκω τους παρέες μου στη μπυραρία τζαι μετά περνώ τον υπόλοιπο χρόνο με τη γεναίκα μου. Είμαι αρκετά απασχολημένος", απαντά ο ψαράς.

Γελά ο αμερικάνος τζαι λαλεί του... "'Επρεπε να ψαρεύκεις παραπάνω ώρες, τα υπόλοιπα ψάρκα να τα πουλάς, τζαι με τα λεφτά που εν να φκάλεις να γοράσεις μιαν πιο μεγάλη βάρκα με παραπάνω δίχτυα".

"Τζαι μετά;", ρωτά απορρημένος ο ψαράς.

"Μετά εν να πιάννεις παραπάνω ψάρκα τζαι εν να φκάλλεις παραπάνω λεφτά τζαι εν να μπόρεις να γοράσεις τζι'άλλα πλοια τζαι να μετακομίσεις σε μια μεγαλούπολη τζαι να ανοίξεις δική σου εταιρεία."

"Τζαι μετά;", ρωτά ξανά ο ψαράς.

"Μετά εν να προσλάβεις δικούς σου υπαλλήλους τζαι θα συνάουν τα ψάρκα για σένα, τζαι θα φκάλλεις ολόκληρη περιουσία. Μετά θα γοράσεις ακόμα παραπάνω πλοία τζαι θα ανοίξεις τζαι άλλες εταιρείες σε άλλες χώρες. Μέσα σε 15-20 χρόνια θα γίνεις ένας πάμπλουτος επιτυχημένος επιχειρηματίας".

"Τζαι μετά;"

"Μετά αγαπητέ μου θα τα πουλήσεις ούλλα, θα πιάεις τα λεφτά τζαι θα πάεις σε ένα νησί να ησυχάσεις. Θα ψαρεύκεις λλίο, θα περνάς χρόνο με τα μωρά σου, θα τα πίννεις με τους παρέες σου στη μπυραρία τζαι τον υπόλοιπο σου χρόνο θα τον περνάς με τη γεναίκα σου".



Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Στον καναπε του πονου...

Ηρτε μου σημερα, να παω να γορασω φκιορουθκια! Επηα, εγορασα τα, εφυτεψα τα τζαι την ωρα που εκρατουν το ολοκαινουργιο κοκκινο ποτηστιρουι μου, (ΙΚΕΑ αν το θελετε τζαι εσεις), εφατην χαμε με τον πισινο. Επαραλησα που τον πονο τζαι ηρτε μου να αρκεψω να φωναζω βοηθεια αλλα ατρεπουμουν.Ευτυχως ειχα το κινητο μεσα στην φορμα μου τζαι τηλεφωνησα στην μαμα μου η οποια οπως ηταν φυσικο δεν απαντησε!Διερωτουμαι γιατι εγορασε το κινητο.
Υστερα ετηλεφωνησα του παπα μου τζαι προσπα8ωντας να μην τον τρομοκρατησω ειπα του οτι επεσα χαμε να ερτει να με σηκωσει.Ηρτε ο παπας μου που λετε τζαι μολις με βλεπει τι μου λαλλει? Σηκωστου πανω τζαι εν να κριολογησεις μεσα σ τα νερα!!!!!!!!!!!!!!!
Ζαοθωρω τον(εν ετσι που γραφεται?) τζαι λαλλω του αν εμπορουσα να σηκωθω ηταν να σου τηλεφωνουσα?
Εσηκωσε με επηρε με στο νοσοκομειο, τζαι τζαμε εστειλα με για ακτινογραφιες. Εφερε μου τζαι την αναπηρικη καρακλα να κατσω η γιατρος αλλα ουτε για αστειο, δεν καθομαι σε εκεινη την καρεκλα.
Επηα σιγα σιγα στο θαλαμο οπου βγαζουν τις ακτινογραφιες τζαι τζαμε εισσε μια ανακοινωση που ελεγε ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
Χτυπησα το κουδουνι ,κατσαμε , περνουσαν τα λεπτα αλλα κανεις δεν ερχοταν σε εμας.Η μανα μου επεμενε να παει να ρωτησει, εγω δεν την αφηνα και οταν τελικα πηγε της ειπαν οτι η πινακιδα ειναι σε περιπτωση που εχει κοσμο ...
Μπηκα λοιπον στο δωματιο,η κυρια εκει εκτος του οτι εμασουσε πισσα πραμα που ανακατσιω υπερβολικα εβαλε με να ξαπλωσω πανω σε ενα παγκο-κρεβατι το οποιο ειχε ενα σεντονι ανακατωμενο ενδειξη του οτι εκει ξαπλωσε καποιος αλλος..πονουσα υπερβολικα για να διαμαρτηρη8ω ετσι εφκαλα τον σκασμο για να μου φκαλουν τες ακτινογραφιες.
Εδω να σας πω οτι η μανα μου , εν με κανεν ο πονος μου, εβαλε με τζαι αλλαξα για να μεν παω με τες φορμες τες χτιτζιασμενες....
τελικα εν εσπασα τπτ, εν εδεχτεικα να μου βαλλουν ενεση γιατι φοουμε τες πολλα, μετα εδωσαμου παυσιπονα τζαι ηρτα σπιτι...
Ειμαι πανω στον καναπε εν μπορω να ταραξω τζαι πονω πολλα αλλα αυτες τις δοκιμασιες μπορω να τις αντεξω...
Αν 8ελετε να ρτετε να με δειτε, ελατε που την κουζινα(εν ανοιχτα) τζαι φερτε μου σιοκολατες γιατι οσσες ειχα σπιτι εφατες!

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Ακαμας..

Αγιος Γεωργιος...Και ας ηταν 16 Μαρτιου
Ηρθε η Ευτυχια Παφο.Απο χτες.Οικογενειακως! Το νεο μελος της οικογενειας, ηρ8ε για πρωτη φορα στην Παφο.Και ηθελε να δει τον Ακαμα! Βλεπετε η Ευτυχια οταν ηταν εγκυος ζητουσε διαφορα με το προσχημα οτι τα θελει το παιδι..Και τραχανε ολοι να της εκπληρωσουν την καθε της επι8υμια.
Της εμεινε το κουσουρι...Το μικρο ειναι μολις 7 μηνων, δεν μιλαει ακομα, αλλα ζηταει πραγματα μεσω..της μαμας του.
Ακαμας λοιπον..Αλλος κοσμος..Αγριος, τοσο κοντα και συναμα τοσο μακρυα απο μας.
Σκεφτομουνα οτι οταν ο Ματσακης εκανε τοση φασαρια χρονια πριν, να σταματησουν οι ασκησεις των αγγλων μεσα στον Ακαμα, δεν ηταν τρελος.
Και ευτυχως χαρη και στην δικη του συμβολη, σταματησαν..Τωρα κανουν ασκησεις μεσα στον ακαμα οι κυνηγοι..Αυτους αραγε ποιος θα τους σταματησει?

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Πηρα ποδηλατο!

Πηρα ποδηλατο κυριε Βεργα! Ναι, πηρα ποδηλατο και σας το λεω μπας και συγκινηθειτε και φτιαξετε ποδηλατοδρομους.Πως αλλιως θα κυκλοφορω?
Σας υποστηριξαμε και στις εκλογες κυριε Βεργα. Και προσωπικα σας παω πολυ κυριε Βεργα γιατι γεμισατε την πολη μας με τσιαϊρουι(γρασιδι ειναι Γρηγορη) και πολυχρωμα φκιορουθκια(λουλουδια Γρηγορη)
Οσο για σας αγαπητοι χωρκανοι, οϊ εν επελλανα!
Αληθεια κυριε Βεργα το σκεφτεικατε ποτε να παρετε ποδηλατο?
Καλυτερος ειναι ο Στεφανοπουλος δηλαδη?
Think about it!

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Στον πατο..

Φτάσε στον πάτο... Εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω... Και βρες την ευτυχία κρυμμένη,κομμένη και ραμμένη για σένα Που κλαις σε κάθε πτώση... Ισχύς εν τη ενώσει ψυχή μου... Κι έλα μαζί μου ... ...στον πάτο